Een verfrissende kijk op bemiddeling van uitzendpersoneel.

Wij doen het net even anders! We hebben het voor bedrijven makkelijk gemaakt om anoniem en snel hun ideale uitzendkracht te vinden. Hoe doen we dit? Door een zorgvuldig opgestelde vacature op ons online platform te plaatsen en deze te matchen met uitzendbureaus in de juiste regio en branche. Daarnaast zie je ons overal een extra stap zetten, zeker op het gebied van service! Dat verdienen onze klanten.


4 ondernemers, 1 visie

Workplaza is opgericht door vier ondernemers met verschillende achtergronden. Een ondernemer had grote moeite en ergernis bij het vinden van flexibel personeel. Twee andere ondernemers hadden het probleem dat zij personeel in een bepaalde branche juist over hadden maar deze personen niet snel konden plaatsen bij een nieuwe opdracht door inefficiënte communicatie en verouderde vacatures.

Juist in deze tijd is het fijn dat Workplaza een oplossing biedt voor deze uitdagingen. Altijd up-to-date vacatures en op een efficiënte manier communiceren, dit brengt die duurzame match een stuk dichterbij. Doordat Workplaza de markt transparanter maakt worden de juiste kandidaten tegen de juiste voorwaarden sneller gevonden. Hiervan profiteren alle partijen. Want het echte succes begint bij een goede match!

Innovatief, efficiënt en servicegericht. Dat is waar Workplaza voor staat!

Wie zijn wij?

Graag willen we je voorstellen aan het team. Samen zijn we dagelijks bezig om onze gebruikers de allerbeste ervaring te bieden.

Meet; Geert-Jan, Willem, Claire, Robbert, Koen, Xavier, Robbert en Menno. (van rechts naar links)

IMG 0146
IMG 0150

Contactgegevens
Workplaza B.V.
rm@marksbv.com
Bredaseweg 146 5038 NJ, Tilburg
Bel 06-11110661

Openingstijden 9:00 tot 17:30
Oe Xi9avz 400x400

Stein van Maasakker

Fijne samenwerking met Workplaza, ga zo door! Mooi platform

Adecco

Jurgen van de Rijt

Wat een prettige manier om direct te kunnen reageren op nieuwe opdrachtgevers.